De iPhone 5 is vanaf 28 oktober 2012 in België te koop. Op iPhone5.be houden we je op de hoogte van de releasedatum, nieuwtjes en de beste aanbiedingen.

iPhone 5 Geruchten

Foto's laten grotere accu iPhone 5 zien

Foto’s laten grotere accu iPhone 5 zien

Een van de meest besproken onderdelen van de iPhone is de accu. Deze week zijn er diverse foto's uitgelekt die wijzen op een grotere batterij in de iPhone 5.
De 10 belangrijkste iPhone 5 geruchten

De 10 belangrijkste iPhone 5 geruchten

Al weken lang vernemen wij geruchten over de nieuwe iPhone 5. Maar wat kunnen we nu echt verwachten? Wij hebben de meest waarschijnlijke geruchten voor je op een rijtje gezet.
iPhone 5 wordt iets langer en dunner dan zijn voorgangers (vergelijking)

iPhone 5 wordt iets langer en dunner dan zijn voorgangers (vergelijking)

De Chinese site iColors design heeft de iPhone 5 vergeleken met zijn voorgangers. Op de foto's is goed te zien dat de iPhone 5 de langste iPhone is, maar ook het dunste model tot nu toe.
Wederom nieuwe iPhone 5 foto's uitgelekt

Wederom nieuwe iPhone 5 foto’s uitgelekt

Vandaag zijn er weer foto's en een video van de (vermoedelijke) iPhone 5 opgedoken. Hierop zijn onder andere een groter scherm, een kleinere dock connector en een A6 processor te zien
Welke iPhone 5 geruchten zijn waarschijnlijk? (infographic)

Welke iPhone 5 geruchten zijn waarschijnlijk? (infographic)

5 prominente techblogs gaven aan wat de waarschijnlijkheid is van 14 iPhone 5 geruchten. De resultaten vormen deze mooie infographic.
Nieuwe aanwijzingen voor dunnere iPhone 5

Nieuwe aanwijzingen voor dunnere iPhone 5

Er is vandaag een video verschenen waarin de onderdelen van de iPhone 5 worden vergeleken met die van de iPhone 4. Hieruit blijkt dat de iPhone 5 een stuk dunner wordt dan zijn voorganger.
'iPhone 5 op 5 oktober te koop in België'

‘iPhone 5 op 5 oktober te koop in België’

Vanaf 12 september begint de pre-order van de iPhone 5 in de VS. De 1e levering is 21 september. In Europa zijn we iets later aan de beurt: de 2e levering van de iPhone 5 is voor ons. Volgens verwachting volgt België 5 oktober.
Nieuwe iPhone wordt 18% dunner

Nieuwe iPhone wordt 18% dunner

In een krant uit Hongkong zijn er foto's van de behuizing van de iPhone 5 verschenen. Uit het Chinese artikel valt onder meer op te maken dat de iPhone 5 een stuk dunner wordt dan de iPhone 4S.
'iPhone 5 op 12 september aangekondigd'

‘iPhone 5 op 12 september aangekondigd’

De langverwachte iPhone 5 wordt op 12 september 2012 aangekondigd. Dat meldt de goed ingelichte site iMore. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe iPhone in België leverbaar is.