12 september met in de schaduw een hint naar de iPhone 5Het is officieel: woensdag 12 september om 10:00 uur PST is er een Apple iPhone Event in Yerba Buena Center in San Francisco. Vandaag lagen de uitnodigingen voor dit event op de mat bij diverse blogs.

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 19:00 Belgische tijd gaat het gebeuren: eindelijk wordt de iPhone 5 gepresenteerd!

Apple hints

Apple geeft vooraf nooit veel details. De aankondiging bevat simpelweg de tekst ‘it’s almost here’. Daaronder staat de dag van de aankondiging (de 12e).

Apple heeft wel vaak een hint in de uitnodiging. Dit keer is de schaduw opvallend. Onder de ’12′ is duidelijk een ’5′ zichtbaar. Het lijkt er dan ook op dat de nieuwe iPhone daadwerkelijk de iPhone 5 gaat heten. Eerder waren er  geruchten dat het nieuwe toestel ‘the new iPhone’ zou gaan heten, in navolging van ‘the new iPad’ eerder dit jaar.

De eerdere geruchten over de iPhone 5 aankondiging op 12 september lijken dus echt waar te zijn. Volgende week moeten we ook te horen krijgen wanneer de iPhone 5 in België te koop is. Het aftellen begint. Zit jij er ook klaar voor?